Ons goede doel

Deelname aan de Fiets Challenge is het fijnst als je dit met je eigen fiets én in je eigen omgeving kunt doen. Veel inwoners met een lichamelijke beperking en ouderen kunnen dit niet meer en komen bijvoorbeeld nooit meer in het bos of op andere mooie plaatsen omdat de wegen of paden daar naar toe te moeilijk zijn. Er bestaat een vervoermiddel, de E-Jutter Wombat, die dit probleem kan oplossen. Met jouw deelname aan de Fiets Challenge sponsor je de aanschaf van zo'n all-terrain-rolstoel. Het plan is dat deze Wombat bij een bekende horeca gelegenheid gestald wordt en dan net zoals de duo fiets gereserveerd kan worden.

De kosten van zo'n E-Wombat zijn hoog, ongeveer €10.000,00. Via deze fiets uitdaging streven we naar € 5.000,00. Voor het overige bedrag probeert het beweegcollectief subsidies bij elkaar te brengen.

Donatie over maken op: NL 76 RABO 0138750882 t.n.v. Beweegcollectief Mook en Middelaar t.a.v. sponsoring E- Jutter Wombat.

De E-WOMBAT

De E-Jutter Wombat: dé veiligste rolstoel voor Off the Road!
(voor strand, bos en vele onverharde paden)

Er op uit met de E-Jutter Wombat: een onvergetelijk beleving !

De E-Jutter Wombat is een multifunctionele all terrain-rolstoel waarbij de rijder zelf elektrisch kan rijden (links of rechts sturend) en waarbij ook de begeleider kan sturen, achter of gewoon naast de rolstoel.

De E-Jutter Wombat is gemaakt met als uitgangspunten veiligheid, duurzaamheid, robuustheid en de meest eenvoudige bediening. De bouwkwaliteit garandeert een zeer lange levensduur en lage onderhoudskosten.

Hoe staan we er voor?

Totaal

€ 5.000,00

Totaal

€ 0,00

Opgehaald

% van doel

0%

Van het doel: € 5.000,00

Restaurant t'Zwaantje